Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някакви отзиви от Гейтс? Дават му 83 градуса.

Comment

• Колега аз преди време си взех бер и бях много доволен.Все пак с такъв излиза от завода.
      Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

• Първоначално публикувано от nedko87 Покажи съобщение
        Колега аз преди време си взех бер и бях много доволен.Все пак с такъв излиза от завода.
        Аз бер свалих от колата и други хора са ми го препоръчяали, но всички имат температура на отваряне 88..

Comment

• Колеги, има ли различни размери на тампони на носачите за " типо" платформа?

Comment

• Колегите премахнали ремъка на баланс валовете на 2.0 twin spark, усещат ли резонанс почти из целия оборотен диапазон?

Comment

• Колеги да попитам кои модификации на 145/6 и до коя година имаха светещи лостчета на фарове/чистачки?
              Alfa Romeo 146 1.9JTD
              VW Transporter Т3 1.6TD

Comment

• Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
                Колегите премахнали ремъка на баланс валовете на 2.0 twin spark, усещат ли резонанс почти из целия оборотен диапазон?
                НЕ

Първоначално публикувано от Kostadin` Покажи съобщение
                Колеги да попитам кои модификации на 145/6 и до коя година имаха светещи лостчета на фарове/чистачки?
                до 97-ма ако не се лъжа ... от боксер със сигурност са светещи
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                  НЕ
                  На какво се дължи тогава при мен?

Comment

• Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
                    На какво се дължи тогава при мен?
                    Не знам. Аз моите валове изцяло ги бях премахнал. Не само да им махна ремъка ... не съм сигурен ако само откачиш ремъка им дали ще създават такива проблеми, за които говориш
                    sigpic
                    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

Не знам. Аз моите валове изцяло ги бях премахнал. Не само да им махна ремъка ... не съм сигурен ако само откачиш ремъка им дали ще създават такива проблеми, за които говориш
                      Защото се допитах до клегите от alfaowner и те казаха, че е нормално да го има този резонанс, според един колега обаче, с валовете има повече товар върху въртящите се компоненти в мотора.

Comment

• За какво служи точно над термостата има нещо като вакум като за геометрия на турбо?

Comment

• Над термостата има един маркуч, който излиза ат капака на главата и влиза в маркуча преди дросела. Ако за него питаш? Той е за маслените пари
                          sigpic

Comment

Над термостата има един маркуч, който излиза ат капака на главата и влиза в маркуча преди дросела. Ако за него питаш? Той е за маслените пари
                            Пита за Егр а
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                              Пита за Егр а
                              Може би.

П.С. Иска ли някаква поддръжка ЕГР-а, може ли да се затапи и има ли смисъл?
                              Last edited by pyle; d.m.y г., 18:27.

Comment

• Колеги, от известно време се замислям за един проект (който нямам възможността чисто технически да изпълня сам) и искам някой и друг съвет. Става дума за алфа 145 3.0 v6, виждал съм, че е възможно основно във ютюб, а и в някои международни форуми, но ми е интересно дали в България някой е пробвал, какъв точно двигател е използвал, и на каква точно 145-чка. Като разходи как излиза, както и някой, който би се захванал с подобно нещо. Възможно ли е изобщо без да се обезобрази купето? Като цяло всичко, което може да бъде полезно. Не съм решил непременно да го правя, но мисля, че ако стане би било страхотно.

Comment

Working...
                                X